dissabte, 6 d’octubre del 2012

Activitats amb el Google Drive

En les darreres classes de GTIC hem treballat el Google Drive, aquesta aplicació ens l'ofereix google i ens permet crear diferetns tipus de documents (pàgina de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul, dibuixos).

El Google Drive ens permet crear i emmagatzemar documents online, cada usuari de l'aplicació compta amb una capacitat de 5 GB, gratuïts, per poder guardar els documents que han creat o amb els que han estat treballant.

Per posar en pràctica els diferents tipus de documents que podem crear, hem realitzat un treball en grup de 4, el nostre grup està format per la Lídia, la Sònia, la Gema i jo mateixa la Maria.

Primerament hem escollit un tema i l'hem estructurat en una pàgina de text:




Un cop hem estructurat el tema que volem presentar, el següent pas consisteix en elaborar una presentació del tema escollit:





Finalment cada una ha realitzat un qüestionari amb diferents preguntes sobre el tema escollit o sobre el treball realitzat amb el Google Drive:



La realització d'aquests treballs ens grups ens han ajudat a conèixer millor les opcions que té el programa i ajudar-nos les unes a les altres a fer anar aquesta eina.

                             



Fonts d'informació:   
                              es.wikipedia.org
                              drive.google.com
                              http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada